Web Analytics Made Easy - Statcounter

تنوع انواع پروفیل هر روزه با گسترش صنعت ساختمان‌سازی و پیدایش ابر سازه‌ها، گستردگی وسیعی پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آهن آنلاین، بسیاری از ما بعد از شنیدن نام پروفیل، محصولات فلزی مانند تیرآهن، نبشی و انواع پروفیل‌های فولادی را به یاد می‌آوریم؛ اما نکته مهمی که لازم است در همین ابتدا به آن اشاره شود:

تیرآهن یکی از مهم‌ترین پروفیل‌ها در صنعت ساختمان شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجم استفاده از این محصول به‌اندازه‌ای بالا است که حتی کوچک‌ترین تغییر در قیمت تیرآهن موجب اختلاف زیاد در هزینه اجرا خواهد شد. انتخاب مناسب چنین کالای مهمی تأثیر بسیاری در تعیین موفقیت و شکست پروژه خواهد داشت.

برای اطلاع از قیمت روز تیرآهن اینجا کلیک کنید.

پروفیل کامپوزیتی چیست؟

کامپوزیت (FRP/GRP) نوعی پلاستیک تقویت‌شده با الیاف شیشه به‌حساب می‌آید که نوع و کمیت الیاف به‌کاررفته در آن کیفیت محصول را تعیین می‌کند.

پروفیل‌های کامپوزیتی در حال حاضر در جهان سهم بالایی از بازار مصالح را به خود اختصاص داده‌اند، اما متأسفانه به دلیل محدودیت‌هایی مانند کمبود مواد اولیه، آشنا نبودن بازار با این مصالح و محدود بودن تعداد تولیدکنندگان باعث محدود شدن بازار این نوع پروفیل در ایران شده است.

از این محصول در تولید انواع میلگرد، قوطی، ناودانی، نبشی و بسیاری از مصالح دیگر استفاده می‌شود. نکته‌ای که باید در مورد ناودانی بدانید اینکه:

«ناودانی به دلیلی شکل هندسی خاصی که دارد به‌طور گسترده در ایجاد قاب و پایه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و برای پروژه‌های ساختمانی، ساختار ایده‌آلی را فراهم می‌کند. به دلیل کاربرد گسترده‌ این پروفیل در اجرای خرپاها و بادبندها، انتخاب پروفیل مناسب اهمیت بالایی در طراحی سازه‌ها دارد.»

برای اطلاع از قیمت روز ناودانی اینجا کلیک کنید.

روش تولید محصولات کامپوزیتی چگونه است؟

پروفیل‌های کامپوزیتی از طریق فرآیند پالتروژن تولید می‌شوند. در یک فرآیند پیوسته، الیاف تقویت کننده بعد از عبور از رزین به داخل غالب هدایت‌شده و بعد از شکل‌دهی موردنظر توسط یک سیستم کشش به بیرون هدایت می‌شوند و در نهایت قطعات خارج‌ شده، در اندازه‌های مورد نظر برش زده خواهند شد.

تأثیر پروفیل کامپوزیتی با بازار مسکن

مواد اولیه تولید پروفیل کامپوزیتی در حال حاضر وارداتی است و به همین دلیل تقریبا قیمت بالایی دارد؛ اما در آینده نه‌چندان دور، با توجه تولید بیشتر این محصول، قیمت آن در بازار افت خواهد کرد. این مساله را اضافه کنید به اینکه احتمالا عرضه و تقاضای این محصول بیشتر خواهد شد و درنتیجه بازار گرم‌تر و رقابتی‌ای را خواهد داشت.

مجموع این موارد در آینده‌ تأثیر مثبتی در بازار مسکن خواهد داشت و بازار را به سمت کاهش قیمت‌ها سوق خواهد داد.

مزیت پروفیل‌های کامپوزیتی چیست؟

پروفیل کامپوزیتی دارای خصوصیاتی است که آن را از دیگر انواع پروفیل متمایز می‌کند. این مصالح در برابر خوردگی مقاومت بالایی نشان می‌دهند و همچنین خطر زنگ‌زدگی در سازه را برطرف می‌کنند.

این پروفیل‌ها به نسبت فولاد از وزن پایین‌تری برخوردارند که یک مزیت مهم برای آن‌ها به‌حساب می‌آید و درنهایت مهم‌ترین خصوصیت این محصولات که استفاده از آن‌ها را بسیار رایج کرده است.

تولید از طریق فنّاوری پالتروژن سرعت بسیار بالایی دارد و به دلیل ساده بودن ابزارآلات و وابستگی کم به نیروی انسانی هزینه تمام‌شده پایین‌تری نسبت به محصولات مشابه دارد.

پروفیل‌های کامپوزیتی نیز معایب خاص خود را دارند.

برخی از خصوصیات مربوط به تولید و خواص فیزیکی کامپوزیت‌ها باعث نا مناسب بودن این مواد در برخی از کاربردها می‌شود. محدودیت در شکل قالب باعث کاهش تنوع در سطح مقطع تولیدی می‌شود و همچنین ضعف این مواد در مقابل سوراخ‌کاری را می‌توان یکی از کاستی‌های این محصولات دانست.

کاربرد این قطعات از ساخت کوچک‌ترین پروفیل‌ها مانند ناودانی و نبشی مورد استفاده در نرده‌ها و پنجره‌ها شروع می‌شود و به ساخت ابر سازه‌ها مانند پل‌ها می‌رسد. در بازار آهن در مورد نبشی این‌گونه گفته می‌شود که:

«کاهش هزینه ساخت سازه‌ها را می‌توان یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های طراحان دانست. کاربرد گسترده انواع نبشی در ساخت سازه‌ها، اهمیت انتخاب نبشی مناسب با توجه به کاربردی که در طرح دارد را دو چندان می‌کند. انتخاب درست نبشی با ضخامت و طول مناسب در بهینه‌سازی هزینه‌های اجرای طرح نقش مهمی را ایفا می‌کند.»

برای اطلاع از قیمت روز نبشی اینجا کلیک کنید.

اما شاید مهم‌ترین کاربرد کامپوزیت‌ها را بتوان در سازه‌های دریایی دانست.

درباره آهن آنلاین (www.ahanonline.com):

مجموعه آهن آنلاین فعالیت حرفه‌ای خود را در زمینهٔ خرید و فروش آهن‌آلات در سال ۱۳۸۶ آغاز کرد و در ادامه به‌منظور اطلاع‌رسانی شفاف و سریع، سایت حاضر را تحت عنوان آهن آنلاین در سال ۱۳۸۸ تاسیس کرد.

مهم‌ترین فعالیت‌ها:

- فروش انواع میلگرد، تیرآهن، ورق سیاه، نبشی، ناودانی، پروفیل، ورق‌های آلیاژی و صنعتی، ورق‌های (روغنی، گالوانیزه، استنلس استیل، رنگی…)، انواع آهن‌آلات ساختمانی و صنعتی و سایر محصولات وارداتی…

- تامین کننده آهن‌آلات و ارائه‌دهنده خدمات به سازمان‌ها و نهادهای دولتی، شرکت‌های خصوصی و اشخاص

- هماهنگ‌کننده با باربری قابل‌اعتماد و امین، جهت ارسال بار خریداری‌شده توسط مشتری

- به‌روزرسانی قیمت‌های محصولات فولادی در کارخانه و بنگاه تهران از طریق سایت اختصاصی

- درج اخبار لحظه‌ای بازار آهن

- درج مقالات علمی و کاربردی پیرامون صنعت و بازار فولاد، بورس و مسائل اقتصادی تاثیرگذار بر این صنعت توسط تیم کارشناسان اقتصادی آهن آنلاین

- درج اطلاعیه‌های عرضه و معاملات بورس فلزات

- تهیه آرشیو از اخبار و قیمت

- درج اخبار اقتصادی و اخبار بازار آهن در سایت

- بهره گرفتن از یک تیم منسجم تحلیل گران اقتصادی و بازار آهن و استفاده از نظرات و گزارشات و مقالات آن‌ها در سایت

- اخذ نماد اعتماد الکترونیکی از وزرات صنعت و معدن و تجارت

- ایجاد شبکه اجتماعی منحصربه‌فرد برای تبادل‌نظر کاربران سایت آهن آنلاین

- در اختیار داشتن شبکه بزرگی از مصرف‌کنندگان که مناسب تجار و تولیدگران هست.

با ما در تماس باشید: ۰۲۱۵۴۷۱۲

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آهن آنلاین پروفیل ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۸۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از مهمترین محورهای زندگی بشریت حول مسئله مسکن عنوان شده و با توجه به اهمیت بازار مسکن در کشور به دلیل ارتباط مستقیم با وضعیت معیشت و رفاه زندگی مردم، خبرگزاری مهر قصد دارد در سلسله گزارش‌هایی قیمت خرید، رهن و اجاره واحدهای مسکونی در مناطق مختلف تهران را به صورت مجزا بررسی کند.

در گزارش‌های متعدد اخیر با توجه به افزایش قیمت مسکن در پایان سال (۱۴۰۲)، به بررسی وضعیت نرخ رهن و اجاره «منطقه ۱۳» و «منطقه ۱۴» و «منطقه ۱۵» و «منطقه ۱۶» و «منطقه ۱۷» پرداختیم؛ حال قصد داریم در گزارش پیش رو نرخ رهن و اجاره مسکن در «منطقه ۱۸» تهران را بررسی کنیم.

یک آپارتمان ۱۱۰ متری دوخوابه در منطقه ۱۸ محله «تولید دارو» تهران با پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان ودیعه و کرایه ماهیانه ۱ میلیون تومان قابل اجاره و این واحد ساخت (۱۳۹۹) است.

همچنین برای رهن کامل یک واحد آپارتمان ۸۵ متری دوخوابه، ۲ سال ساخت در منطقه ۱۸ محله «شهرک فردوس» تهران، نیازمند ۶۰۰ میلیون تومان ودیعه و ماهانه ۱۰۰ هزار تومان اجاره خواهید بود.

قیمت خرید واحدهای دیگر در «منطقه ۱۸ تهران» را در جدول زیر بررسی کنید؛

محله و خیابان (منطقه ۱۸) متراژ ساختمان قیمت اجاره (تومان) قیمت رهن (تومان)
ابراهیم‌آباد ۶۰ ۷,۰۰۰,۰۰۰ ۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰
بهداشت ۷۸ ۹,۰۰۰,۰۰۰ ۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰
تولید دارو ۸۰ ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰
خلیج‌فارس ۸۰ ۶,۰۰۰,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰
سعید آباد ۹۰ _ ۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شاد آباد ۸۵ _ ۵۸۰,۰۰۰,۰۰۰
شهرک امام خمینی (ره) ۷۵ ۵,۰۰۰,۰۰۰ ۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شهرک فردوس ۸۵ ۱۰۰,۰۰۰ ۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شهرک مسلمین ۷۳ ۲,۰۰۰,۰۰۰ ۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شهرک ولیعصر ۷۰ ۷,۰۰۰,۰۰۰ ۱۵۰,۰۰۰,۰۰۰
کوی هفدهم شهریور ۸۵ _ ۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰
یافت‌آباد جنوبی ۸۵ ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰
کد خبر 6087738 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • پنجره دوجداره upvc چی بخرم؟ معرفی بهترین برند پنجره دوجداره upvc
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری