Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@20:59:24 GMT

پروفیل چیست ؟

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۳۳۸۸۰

پروفیل چیست ؟

در این مقاله قصد داریم مفهوم کلی پروفیل ،انواع آن و عوامل موثر بر قیمت پروفیل را معرفی نماییم و برخی از شرکت های معتبر که عرضه کننده آهن آلات صنعتی و ساختمانی هستند را بیان کنیم تا بتوانید با اطلاعات فنی و کامل خرید مناسبی با کیفیت مطلوب را به انجام

به گزارش برنا، پروفیل که از واژه profile گرفته شده است ،در ساخت درب ،لوله یا نمای ساختمان و بعضا پایه های تخت های بیمارستانی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. استفاده می شود ،پروفیل یک مقطع فولادی با طول مشخص که غالبا 6 یا 12 متری است و سطح مقطع مربع ،مستطیل و دایره شکل می تواند داشته باشد که پروفیل ها با استفاده از ورق فولاد مبارکه ،گیلان و ... تولید می شوند.

به طور کلی پروفیل ها به دو دسته پروفیل باز و بسته تقسیم می شوند که پروفیل های باز در ساختمان سازی کاربرد دارد و برای ساخت مقاطعی چون تسمه ،تیرآهن ،نبشی ،میلگرد ،هاش ،چهارپهلو و ناودانی به کار برده می شود.

یکی دیگر از پروفیل های باز ،پروفیل زد می باشد که سطح مقطع آن Z  شکل است و در مواردی همچون ساخت سقف سوله ها و پارکینگ های عمومی به کار می رود.

نوع دیگر پروفیل ها ،پروفیل بسته است که از این نوع در جهت ساخت لوله ،قوطی ،پروفیل درب و پنجره و پروفیل های پی وی سی و پروفیل های کرکره ای استفاده می شود.

عوامل موثر بر قیمت پروفیل

نکته قابل توجه در پروفیل ها قیمت آنهاست چرا که در سازه ها بخش زیادی از هزینه ها مربوط به استفاده پروفیل است و به عبارتی حرکت افزایشی یا کاهشی قیمت پروفیل تاثیر مستقیمی بر بازارهای موازی از جمله قیمت مسکن و خودروسازی  خواهد داشت.

البته عوامل دیگری همچون میزان عرضه و تقاضا ،قیمت ورق ،نرخ ارز و نرخ مواد اولیه و همچنین جو اقتصادی و سیاسی منطقه و میزان شوک روانی یا رفتارهای هیجانی از سوی فروشنده یا خریدار نیز بر قیمت پروفیل تاثیرگذار است. 

با افزایش قیمت مواد اولیه ای همچون سنگ آهن یا قراضه قیمت پروفیل هم بالا خواهد رفت.

همچنین هزینه حمل و نقل نیز بر قیمت تمام شده  برای خریدار موثر است و قیمت سوخت وسایل  حمل و نقلی همچون کشتی ،کامیون و مسافت طی شده بر قیمت تمام شده پروفیل تاثیرگذار است.

با افزایش تقاضا و کم شدن موجودی انبارها نیز قیمت پروفیل افزایشی و در صورت کاهش تقاضا و افزایش عرضه و مازاد موجودی انبارها قیمت پروفیل کاهشی خواهد شد.  

یکی از سوالاتی که غالبا مطرح می شود این است که فرایند تولید پروفیل به چه صورت است؟

فرایند تولید پروفیل ها به این صورت است که ورق های فولادی به روش نورد سرد به محصول نهایی که همان پروفیل است تبدیل می شوند.به طور کلی فرایند تولید پروفیل ها شامل چندین مرحله به شرح ذیل می باشد:

مرحله اول: تامین مواد اولیه : که بستگی به کیفیت مد نظر کارخانه تولید کننده پروفیل دارد و می تواند ورق را از کارخانه های فولادمبارکه ،گیلان و .... تهیه نمایند. 

مرحله دوم: برش ورق ها به شکل نوار

ورق های خریداری شده در دستگاههای نواربری قرار می گیرند که ورق را در عرض برش می زنند که در این مرحله در واقع سر ورق ها با گیوتین برش می خورد تا برای جوشکاری در مراحل بعدی مشکلی پیش نیاید و پس از این مرحله ورق ها توسط یکسری غلتک تغذیه به سوی دو شافت که محرک دارند حرکت می کنند که شافت ها تیغه هایی از جنس فولاد دارند در پی عبور ورق از این تیغه ها برش انجام می شود و در نهایت نوارها دسته بندی می شوند و برای تولید به خطوط تولید پروفیل منتقل می شوند.

مرحله سوم: مرحله تولید پروفیل و لوله

در این مرحله نوارهای به عرض برش زده شده در دستگاه های تولید پروفیل قرار می گیرند و طی عبور از مراحل تغذیه نوار ،گیوتین ،جوش سر وته نوار و فرمینگ و شکل دهنده ی نهایی تبدیل به پروفیل های مد نظر با سایز مشخص می شوند.

 انواع پروفیل

پروفیل ها به دو دسته صنعتی و ساختمانی تقسیم می شوند. به طور مثال پروفیل هایی که برای ساخت درب و پنجره هستند در دسته پروفیل های ساختمانی محسوب می شوند. پروفیل صنعتی هم در صنایعی چون خودروسازی ،نظامی و ... استفاده می شوند. نرخ پروفیل صنعتی و ساختمانی نیز باهم تفاوت دارند البته به طور کلی تفاوت اصلی در قیمت پروفیل ها بر اساس میزان ضخامت آنهاست و پروفیلی که ضخامت آن کمتر باشد قیمت آن بیشتر خواهد بود.

بررسی پروفیل ساختمانی

پروفیل های ساختمانی که از طریق نوردگرم تولید می شوند و به شکل قوطی هستند،box نیز نامیده می شوندکه این نوع پروفیل بسته محسوب می گردد.

نوع دیگر پروفیل ساختمانی ،پروفیل نورد سرد است که ورق های فولادی را خم یا پرس می نمایند و به شکل ناودانی در می آید که این پروفیل نوع باز محسوب می شود البته در پروفیل های ساختمانی برخی از آنها پروفیل بسته هستند ،برخی دیگر از پروفیل های ساختمانی عبارتند از تیرآهن ،تسمه ،میلگرد ،ناودانی و نبشی که جزو پروفیل های باز هستند.

انواع مختلف پروفیل ها می توانند در پروفیل کامپوزیتی ،آلومینیومی و گالوانیزه و پروفیل مبلی تقسیم بندی شوند که هر کدام کاربرد خود را دارد.

شرکت آهن پرایس

شرکت آهن پرایس یکی از عرضه کنندگان آهن آلات صنعتی و ساختمانی است که نه تنها 50 سال سابقه فعالیت در بازار سنتی آهن و فولاد را داشته است بلکه برای سهولت کار مشتریان همه خدمات خود را به صورت آنلاین نیز ارائه می دهد و مشتریان ما به راحتی می توانند اقلام درخواستی خود از جمله پروفیل ساختمانی ،صنعتی ،گالوانیزه ،مبلی ،آلومینیوم و ... را به صورت تماس تلفنی یا ارسال در خواست در واتساپ ثبت سفارش نمایند و ما با ارائه پیش فاکتور ضمانتنامه کیفیت و قیمت مناسب آنها را در خرید مطمئن یاری نماییم. جهت دریافت مشاوره از کارشناسان حرفه ای آهن پرایس می توانید با شماره 02154103 تماس حاصل فرمایید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قیمت پروفیل پروفیل آهن پرایس پروفیل های ساختمانی صنعتی و ساختمانی تولید پروفیل قیمت پروفیل پروفیل ها بر قیمت ورق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۳۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد

آفتاب‌‌نیوز :

 تورم تولیدکننده، شاخصی است که این افزایش هزینه تولید را برای گروه متنوعی از کالا‌ها در مبدا تولید و پیش از رسیدن به دست مصرف کننده نهائی نشان می‌دهد. براساس آمار منتشر شده توسط مرکز آمار ایران، تورم ماهانه تولید محصولات گاوداری‌های صنعتی در بهمن ماه، ۰.۱ واحد درصد کمتر شده است. البته این کاهش به معنای کمتر شدن قیمت آن‌ها نیست. بلکه نشان می‌دهد از سرعت رشد قیمت‌ها کاسته شده است. البته نرخ سالانه و نقطه‌ای این شاخص رو به افزایش رفته و از مرز ۴۹ درصدی عبور کرده است.

شواهد نشان می‌دهد که «گوساله نر زیر چهارماه» و «گاو تلیسه غیرباردار» و «گاو نر داشتی» بیشترین مقدار تورم تولیدکننده اسفند ۱۴۰۲ را از آن خود کرده اند. در مقابل «شیر» کمترین افزایش هزینه تولید را در این بازه زمانی متحمل شده است. در ادامه به بررسی تورم ماهانه، نقطه‌ای و سالانه تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفندماه ۱۴۰۲ پرداخته شده است.

سیگنال افزایش قیمت گوشت و مواد لبنی در اسفند ۱۴۰۲

گوشت و لبنیات، یکی از محصولات اساسی تامین کننده پروتئین و مواد مغذی بوده و در سبد مصرفی خانوار نقش اساسی ایفا می‌کند. «گاوداری‌ها» یکی از اصلی‌ترین کانال‌های تامین گوشت و لبنیات مورد استفاده کشور هستند. شواهد نشان می‌دهد که افزایش هزینه تمام شده گاوداری‌های صنعتی می‌تواند منجر به افزایش قیمت بازاری این محصولات شود.

به عبارت دیگر اگر گاوداری‌ها مواد اولیه خود را به قیمت بیشتری تهیه کنند، خریدار نیز محصولات و مواد لبنی را به قیمت بالاتری از بازار تهیه خواهد کرد؛ بنابراین بررسی تورم تولید کننده گاوداری‌های صنعتی کشور دارای اهمیت بوده و سیگنالی در راستای قیمت مصرف کننده مواد لبنی و گوشتی محسوب می‌شود.

آخرین گزارش منتشر شده توسط مرکز آمار حاکی از آن است که تورم ماهانه گوشت در اسفند ۱۴۰۲ کاهش یافته است. در مقابل تورم سالانه و نقطه به نقطه این محصولات بیشتر شده و از مرز ۴۹ درصد عبور کرده است. در ادامه به بررسی تورم تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفند ۱۴۰۲ پرداخته شده است.

کاهش تورم ماهانه محصولات گاوداری‌های صنعتی

«تورم تولیدکننده»، یکی از شاخص‌های مهم اقتصادی است که نشان می‌دهد میزان قیمت یک سبد متنوع از یک محصول در یک بازه زمانی مشخص در مبدا تولید و پیش از رسیدن به دست مصرف کننده نهائی چگونه تغییر کرده است. از این شاخص به عنوان «تورم پیشران» نیز یاد می‌شود. چرا که افزایش هزینه تولید یک محصول می‌تواند منجر به افزایش قیمت عرضه آن به بازار توسط واسطه گران شود.

جدیدترین گزارش منتشر شده توسط مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که در اسفند ۱۴۰۲، تورم ماهانه محصولات گاوداری‌های صنعتی ۰.۱ واحد درصد کمتر شده و به ۱.۲ واحد درصد رسیده است. باید توجه داشت که این کاهش به معنای کمتر شدن قیمت محصولات لبنی و گوشتی وابسته به گاوداری‌ها نبوده است. بلکه نشان می‌دهد سرعت رشد قیمت کمتر شده و هزینه تولید محصولات مذکور در اسفند نسبت به بهمن، ۱.۲ درصد افزایش یافته است.

محصولات گاوداری‌های صنعتی از ۸ گروه تشکیل شده است. این گروه‌ها شامل؛ «گاو تلیسه غیرباردار»، «گاو شیری»، «گاو نر داشتی» گوساله پرواری»، «گاو حذفی شیری وازده»، «گوساله نر زیر ۴ ماه»، «شیر» و «کود» است.

شواهد آماری حاکی از آن است که تورم ماهانه اسفندماه ۱۴۰۲ در «گاو تلیسه غیرباردار» بیشترین میزان خود را به ثبت رسانده است. به بیان دقیق‌تر هزینه تولید گاو تلیسه غیرباردار در اسفندماه ۵.۵ درصد بیشتر از قیمت آن در بهمن ماه بوده است. این رقم در مقایسه با ماه گذشته افزایش ۳.۱ واحد درصدی داشته است.

تولید «شیر» نیز در این ماه کمترین تورم ماهانه پیشران را تجربه کرده و در سطح ۰.۲ درصدی قرار گرفته است. این رقم نسبت به بهمن ماه کاهش ۰.۱ واحد درصدی را به ثبت رسانده است.

افزایش هزینه تولید محصولات گاوی نسبت به اسفند سال قبل

شواهد آماری حاکی از آن است که تورم نقطه به نقطه محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفندماه ۱۴۰۲ نسبت به بازه زمانی مشابه در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته و در سطح ۴۹.۴ درصدی قرار گرفته است. این نرخ نشان می‌دهد که در اسفند ۱۴۰۲ هزینه تولید گوشت و مواد لبنی، ۴۹.۴ درصد بیشتر از این نرخ در فصل مشابه در سال ۱۴۰۱ بوده است.

از میان ۸ گروه تشکیل دهنده محصولات گاوداری‌های صنعتی، «گاوتلیسه غیرباردار» و «گوساله نر زیر چهارماه»، تورم نقطه‌ای بالغ بر ۱۲۰ درصدی را تجربه کرده اند. این دو گروه، نهاده اصلی تولید گوشت گاو محسوب می‌شود. بدین ترتیب می‌توان گفت با توجه به افزایش قیمت نهاده‌ها، احتمال افزایش قیمت گوشت گاو در ماه‌های آتی دور از انتظار نخواهد بود.

این نرخ در سایر گروه‌ها کمتر از ۱۰۰ درصد به ثبت رسیده و محصولات «شیری» با ثبت تورم ۲۳.۳ درصدی در اسفند، کمترین مقدار این نرخ را از آن خود کرده است.

تورم سالانه ۶ گروه از محصولات گاوداری‌ها از ۱۰۰ درصد عبور کرد

تورم سالانه تولیدکننده محصولات گاوی نشان می‌دهد، میانگین هزینه تولید ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۲ نسبت به همین مقدار در ۱۲ ماه منتهی به اسفند ۱۴۰۱ چگونه تغییر کرده است. شواهد حاکی از آن است تورم سالانه محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفند امسال ۵۱.۵ درصد بوده است.

«گوساله نر زیر ۴ ماه» با ثبت تورم ۱۴۲.۴ درصدی بیشترین مقدار این نرخ را داشته است. «گاو تلیسه غیرباردار»، «گاو شیری»، «گاو حذفی شیری وازده»، «گوساله پرواری» و «گاو نر داشتی»، ۶ دسته از محصولات تشکیل دهنده گاوداری‌های صنعتی هستند که میانگین تورم سالانه آن‌ها در ۱۲ ماه منتهی به اسفند ۱۴۰۲ نسبت به همین رقم در بازه زمانی مشابه در سال ۱۴۰۱، بالغ بر ۱۰۰ درصد بوده است.

افزایش هزینه تولید این محصولات، سیگنالی در راستای افزایش هزینه فروش محصولات لبنی و گوشتی مربوط به گاوداری‌های صنعتی به بازار می‌دهد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • تولید یک میلیون تن چغندرقند در مزارع استان کرمانشاه
  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • پنجره دوجداره upvc چی بخرم؟ معرفی بهترین برند پنجره دوجداره upvc
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر