Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@05:03:10 GMT

صفر تا صد تولید پروفیل مبلی

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۸۷۰۶۴

صفر تا صد تولید پروفیل مبلی

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، تولید محصولات فولادی از استخراج سنگ آهن و تولید آلیاژ آغاز و به ساخت پروفیل مبلی اصفهان ختم می شود. برای تبدیل کردن سنگ آهن با ناخالصی های فراوان به مقطعی با کیفیت و فرآیند پذیر چندین و چند مرحله ی گوناگون باید طی شود. در ادامه تمامی این مراحل را با ذکر جزئیات توضیح خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدم اول ساخت شمش فولاد:

در واقع فولاد ترکیب آهن، کربن و درصدی عناصر آلیاژی دیگر است اما بخش اعظم این ترکیب آهن است. بعد از تولید آلیاژ، فولاد به شکل شمش ریخته گری می شود. با توجه به محصولی که در مرحله بعد تولید می شود شکل شمش مصرفی می تواند متفاوت باشد. چندین روش برای تولید شمش وجود دارد که معمول ترین آن روش کوره بلند است. در این روش سنگ آهن به صورت پیش پخت به همراه آهن و کوک درون کوره ریخته می شود و تمام ناخالصی های ترکیب را از آن جدا می کند و در مرحله ی بعد ماده ی به دست آمده درون قالب های تولید شمش ریخته می شود.

قدم دوم نورد گرم:

از نورد گرم برای تبدیل شمش به ورق استفاده می شود. در این فرآیند به شمش حرارت داده می شود تا به دمای تبلور مجدد برسد سپس از بین دو سری غلتک عبور می کند تا به تدریج از ضخامت آن کاسته شده و به شکل ورق در بیاید. به دلیل آن که تغییری در حجم ایجاد نمی شود با کم شدن ضخامت به طول قطعه افزوده می شود. در نهایت ورقی نازک و طویل با عرض مشخص تولید می شود. محصول به دست آمده از این مرحله را ورق سیاه یا ورق نورد گرم می گویند که برای تولید انواع مقاطع سنگین مورد استفاده قرار می گیرد.

قدم سوم نورد سرد:

نورد سرد فرآیندی است ثانویه برای بهبود خواص ورق سیاه. در نورد سرد قدم اول اسیدشویی است. حرارت زیاد نورد گرم، باعث ایجاد تغییراتی کنترل نشده در ابعاد و زائده هایی روی سطح می شود. با اسید شویی این زائده ها تا حد زیادی از بین می رود و سطح نسبتا با کیفیتی به دست می آید. قدم دوم آنیلینگ نام دارد. برای آنیل کردن به فولاد مجددا حرارت داده می شود اما این بار تا پیش از رسیدن به دمای تبلور مجدد. آنیلینگ به میزان قابل توجهی فرآیند پذیری فولاد را بهبود می بخشد. نورد سرد فرآیندی ثانویه و هزینه بر است که تا حدی باعث بالا رفتن قیمت ورق روغنی در مقایسه با ورق سیاه می شود. از این ورق برای تولید پروفیل مبلی اصفهان استفاده می شود که وزن کم و کیفیت مطلوبی برای انواع فرآیندها دارد.

قدم چهارم تولید پروفیل مبلی

برای تولید این مقطع، ورق روغنی رول شده، اول باز می شود تا با توجه به اندازه مقاطعی که در مرحله ی بعدی تولید خواهند شد برش داده شوند. سپس ورق های برش خرده مجددا رول می شوند. در قدم بعدی دوباره این رول ها در کارخانه تولید پروفیل باز شده تا به کمک قالب ها و غلتک ها به شکل پروفیلی با درز باز در بیاید. برای متصل کردن دو لبه ورق یا همان بستن درز لوله از جوشکاری استفاده می کنند. اما جوش زائده هایی در محل جوشکاری ایجاد می کند که به شدت از کیفیت محصول نهایی می کاهد به همین منظور بعد از اتمام جوشکاری این زائده ها از روی سطح تراشیده می شود. بعد از اتمام تمام مراحل تولید، پروفیل به طول شش متر برش داده و بسته بندی می شود.

سخن پایانی

بعد از کیفیت، قیمت پروفیل مبلی مهمترین فاکتور هنگام خرید است چرا که تعیین کننده هزینه تولید و در نتیجه سود تولید کننده است. همان طور که توضح دادیم ورق روغنی به واسطه فرآیند پیچیده تر تولیدش قیمت بیشتری دارد. بخش اعظم قیمت پروفیل هم مربوط به ورق است به همین خاطر این اختلاف قیمت ورق روغنی به میزان قابل توجهی بر قیمت پروفیل مبلی اثر می گذارد. در واقع صنعتگر هنگام خرید پروفیل سبک بابت هر کیلو هزینه ی بیشتری پرداخت می کند اما در نهایت وزن کم این مقطع در شاخه باعث می شود هزینه کمتری بابت خرید هر شاخه پرداخت شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5577225

منبع: مهر

کلیدواژه: میلگرد پروفیل صنایع فلزی کسب و کار کسب و کار بازار تهران قیمت خرده فروشی قیمت مسکن قیمت خودرو قیمت مرغ قیمت گوشت قیمت میوه گوشت قرمز شهر تهران خرید و فروش مسکن گوشت مرغ صنعت خودروسازی بازار خودرو تولید پروفیل پروفیل مبلی برای تولید ورق روغنی نورد گرم نورد سرد زائده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۷۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید برگ سبز چای به ۱۴۵ هزارتن می رسد

صادق حسنی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به بارندگی ها و سردشدن هوا پیش بینی می شود که برداشت برگ سبز چای از نیمه اردیبهشت آغاز شود.

او سطح باغات چای کشور را ۲۰ تا ۲۲ هزارهکتار اعلام کرد و افزود: برآوردها حاکی از آن است که تولید برگ سبز چای به ۱۴۵ هزارتن برسد که از این میزان حدود ۳۰ هزارتن چای خشک استحصال شود.

حسنی قیمت مصوب هرکیلو برگ سبز درجه یک را ۱۸ هزارتومان  و برگ سبز درجه دو ۱۵ هزارتومان اعلام کرد.

مدیراجرای سندیکای چای با بیان اینکه سالانه ۸۰ تا ۸۵ هزارتن چای مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: با احتساب تولید داخل وکسر صادرات، مابقی نیاز کشور باید از طریق واردات تامین شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ببینید | ادعای عجیب وزیر صمت درباره تولید خودرو در ایران
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • پنجره دوجداره upvc چی بخرم؟ معرفی بهترین برند پنجره دوجداره upvc
  • میمند شهر ملی شیشه گری
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • کشف گاز متان در سیاره سرخ
  • تولید رقم جدید بذر کلزا در کشور
  • رونق تولید در گرو تلاش کارگران
  • تولید برگ سبز چای به ۱۴۵ هزارتن می رسد
  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی